Kaikkiaan 13 gööttiä oli ilmoitettu tämänpäiväiseen Rauman Kaikkien Rotujen näyttelyyn. Tuomarina toimi minulle aivan uusi tuttavuus, Kornelia Butrimova Liettuasta. Noin gööttinäkökannalta katsoen melko eksoottinen tuomari, mutta hyvin hän mielestäni arvosteli.

Jaxonvilleläisistä oli esillä nuorissa uroksissa "Elmo" Leo Lottovoitto, joka sai ERI:n ja voitti luokkansa sekä sijoittui pu4:ksi.

1547951.jpg

Tässä tänään Elmosta otettu kuva, josta alkaa jo näkyä aikuismaisia piirteitä ja viime kuukausien aikana tapahtunut kehitys.

Veteraaniuroksissa esiintyi "Simo" Hessu Hurmuri. Simokin sai ERI:n, voitti veteraaniurokset ja sijoittui pu 2:ksi vara-sertin kera - valionarvo oli taas niin lähellä, mutta ei aivan riittänyt! Lohdutukseksi Simo sijoittui vielä VSP-veteraaniksi!  

1548239.jpg

Tässä veteraanipappa Simon tämänpäiväinen liikuntanäyte. Huokaus... ehkä jo heti 15-vuotiaana Simolta nähdään sellaista rauhallista ja seesteistä liikuntaa...

Nuorissa nartuissa esiintyivät "Liisa" Lea Lappuliisa sekä "Justi" Leora Leimahdus. Molemmat typyt saivat ERI:n, Justi oli kilpailuluokassa ykkönen ja Liisa kakkonen. Lisäksi Justi sijoittui pn3:ksi niin ikään vara-sertin kera! Onneksi olkoon Elisa ja Riitta!

1547691.jpg

Tässä Justista tänään otettu kuva. Valitettavasti karvat eivät tulleet mukaan, mutta myös Justista näkyy selvä kehitys viime vuonna otettuun kuvaan verrattaessa.

Avoimissa nartuissa esiintyi "Dona" eli Kas Kummaa. Dona sai ERI:n,  voitti luokkansa, sijoittui pn2:ksi, sai sertin ja TULI SUOMEN MUOTOVALIOKSI! Onneksi olkoon Sanna! Dona on nyt sitten viides muotovalio Jaxonville K-pentuesta!

1547700.jpg

Tässä tuoreen valion kehäesiintymisnäyte!

Kasvattajaryhmään osallistuivat Hessu Hurmuri, Leo Lottovoitto, Leora Leimahdus ja Kas Kummaa. Ei paras mahdollinen ryhmä yhtenäisyydeltään, mutta tuomarin mielestä kuitenkin KP:n ja ROP-kasvattajaryhmän arvoinen sakki!

1548062.jpg

Tässä Marikon Arton ottama kuva tämän päivän kasvattajaryhmästä. Kiitos Arto kuvasta!

Ensin ajattelin, että ei sinne ryhmään kannata jäädä kun vielä Sannallakin oli kiire, mutta sitten Sanna lupasi ystävällisesti jättää Donan minulle ja niinpä menimme mukaan ryhmäkilpailuun, jonne olikin jäänyt August de Wilden arvosteltavaksi yllättävän suuri joukko kasvattajaryhmiä. Niitä oli arviolta lähemmäs 20. Ajattelin, että pääsemme sitten melko nopeasti ulos... toisin kävi!

Jaxonville-ryhmä valittiin BIS-3:ksi!

Kiitos Salla, Riitta, Sirkku ja Sanna!