Käväistiin hikoilemassa Porin raviradalla :-). Omia koiria minulla ei ollut tällä kertaa mukana ketään, mutta kasvateista olivat esillä Kumma, Elmo ja Matti.  Kumma ja Matti saivat ERIn ja voittivat luokkansa sekä sijoittuivat pn3:ksi sekä pu4:ksi ja Elmo oli tällä kertaa Belgialaisen tuomarin mielestä EH:n arvoinen - kuulema liian pieni :-).

Aivan upeaa oli se, että Andyn ja Tassun (Fin Mva Jaxonville Jopas Jotakin) ihana poika Rokki sai kolmannen sertinsä ja valioitui! Rokki sai myös Cacibin ja sijoittui VSP:ksi veteraani Geeban vietyä ROP:n. Tänään ROP olisi kyllä mielestäni kuulunut ehdottomasti Rokille, niin upeasti se esiintyi kun taas Geeba ei tällä kertaa esittänyt likimainkaan parasta kehäesiintymistään. No, se oli vain minun mielipiteeni ja tuomari ratkaisi tänään toisin.  Rokki on nyt sitten kahdeksas Andyn FIN MVA -jälkeläinen :-) - ei hassummin sekään!  Onneksi olkoon Heljä ja myös "kenneltyttö" Heli! Oli ilo katsella Rokkia tänään kehässä!
1765187.jpg
Tässä Rokki hetkeä ennen kehään menoa... katsokaas muuten kuvaa äidistä suurin piirtein saman ikäisenä....
120034.jpg
Oliskohan yhtään samaa näköä...?

Sitten vielä Rokki kehän jälkeen juhlittuna sankarina :-)
1765178.jpg
tönöttää ruusukkeidensa ja pokaaliensa kanssa

1765184.jpg
Ja tässä taitaa olla vähän itsekin ihmeissään, että mitä ne oikein hösöttävät :-).

Olipa kiva reissu tänään ja vaihteeksi sopivan matkan päässä, sillä tässä on viime aikoina tullut reissattua ihan riittävästi...

Kaukaisin oli Silute, mutta Tukholman kaksi näyttelyä sitten sitäkin ruuhkaisempia...
1766884.jpg1766887.jpg
Siellä olivat erikoisnäyttely "Viking dog Show" ja Maailmanvoittajanäyttely, Oulussa KV ja kr sekä Ylivieskassa KV näyttely, joissa kaikissa on tullut erinomaisia tuloksia, mm Karkille (Jaxonville Kerta Kaikkiaan) ROP ja RYP-3 -sijoitus!  Andy ja Kaisa voittivat Tukholmassa molempina päivinä parikilpailun, Maija sijoittui niin ikään molempina päivinä toiseksi ja Milla neljänneksi, Kaisa sijoittui lauantaina kolmanneksi, Kumma neljänneksi ja Andy sunnuntaina neljänneksi, Elmo sai ERI:n mutta ei sijoittunut, myös Karkki sai ERIn ilman sijoitusta... minulta paukahti tuo leikattu jalka ja esittämiset kärsivät siitä melkoisesti. Kiitos Tuija, kun veit Andyä ja Kaisaa Vikingdogshowssa parikilpailussa sekä Kaisaa WDS:ssa kehässä! mitähän vielä... Oulussa Kumma oli ROP ja sai toisen Cacibin, Hippa sai vara-Cacibin,  Kaisa oli toisena päivänä VSP,  Justi sai ERI:n ja vara-sertin, Matti sai ERI:n sekä vara-Sertin ja Jaxonville kasvattajaryhmä oli ROP ja otettiin isossa kehässä jatkoon, mutta ei sitten sijoitettu. Oliskohan siinä kaikki tärkeimmät ;-)?
1765241.jpg
Tässä Karkki ja Tuija Ylivieskan KV-näyttelyn RYP-kehän palkintopallilla.
Kuvan otti Sirpa Palo - kiitos kuvasta!
1766895.jpg
Tällaiselta näyttää MV-näyttelyn ruusuke, olivat kyllä vaatimattomampia kuin esimerkiksi erikoisnäyttelyissä.