Kaisan ja Jonnin ainokainen, pieni töpöhäntäinen tyttö syntyi viime yönä klo 03.30. Pentu oli pienemmän puoleinen (laiha) ja painoi vain noin 180g, mutta reipas, virkeä ja elämänhaluinen senkin edestä. Hakeutui heti nisälle ja piti tiukasti kiinni :-). Kaisa alkoi hoitamaan ainokaistaan hienosti, joten toistaiseksi kaikki hyvin!

Tässä synnytystä odotellessa ja jännittäessä on jäänyt bloginkin päivitys pienelle. Edellisen merkinnän jälkeen on tapahtunut ainakin seuraavaa:

Hippa (Jaxonville Kipin Kapin) teki komeasti kaksi ykköstulosta tokon avoimessa luokassa ja sai näinollen lisätä nimensä eteen koulutustunnuksen TK2. Onneksi olkoon Paula, hienoa työtä!

Maija ja Karkki ( Maija Poppanen ja Kerta Kaikkiaan) kävivät MH-luonnekuvauksessa, siitä voitte lukea tarkemmin Maijan ja Karkin omasta blogista (linkki tuossa sivulla). Kiitos Tuija aktiivisuudesta, odotan innokkaana dvd-levyä nähdäkseni :-).

Milla (Milla Magia) esiintyi Belgiassa EuroDogShow kv-näyttelyssä ja tuloksena oli eri 1 pn1 Sert Cacib ja ROP! Onneksi olkoon Eva!