Mitään erikoista koirarintamalla ei ole viime aikoina tapahtunut, aika on mennyt pääasiassa oman valokuvanäyttelyn valmisteluissa ja pennuntuoksua nuuskutellessa :-).

Ilonaiheessa, osoitteessa Kauppakatu 8, Rauma on esillä valokuvanäyttelyni vuosien 2001-2008 välisen ajan tuotannosta. Vedoksia on 12 kpl ja sähköisenä slideshowna pyörii vähän yli sata työtä. Näyttely on eräänlainen kehityskertomus tältä ajanjaksolta. Jos liikut Rauman suunnalla niin käypä tutustumassa ja erityisen iloinen olen, jos jätät vieraskirjaan kommennttisi/terveisesi. Oikeaa tai väärää mielipidettä ei ole, sillä "kauneus on katsojan silmässä". Tervetuloa!

Messarissa esiintyi vain kaksi Jaxonvilleläistä, J Kerta Kaikkiaan "Karkki" ja J Maija Poppanen "Maija". Elina Haapaniemi oli ilokseni ottanut käyttöön myös T, H ja EH -arvosanat eikä jakanut ERI-arvosanoja turhaan.  Voin siis olla tyytyväinen, kun molemmat kasvattini saivat ERI:n ja sijoittuivat luokissaan (valio- ja nuortenluokka) kumpikin toiseksi. Onnittelut Messarissa tittelit pokanneille!  Itse en tällä kertaa lähtenyt paikan päälle ollenkaan kun on tuo pentu tuossa :-).