Nolostunut  Tässä vähän kuvapäivitystä massutilanteesta tänään torstaina  jolloin on kahdeksannen viikon viimeinen päivä...luultavasti :-)

Pennuilla (niillä kaikilla neljällä, kuten Tiina ja Sari tomerasti ilmoittivat..) on välillä aikamoiset bileet käynnissä ja Hedda puree kylkiään - ei varmaan tunnu kovin kivalta kun toiset potkii törkeästi kylkiluita.

Nyt on mahanaluskarvoitus lähtenyt jo melkein kokonaan

Edes rakas Gongi ei jaksa kovin pitkälle innostaa.  Nyt alkaa jänskättää pikkuhiljaa - toivottavasti tulisivat vähän etuajassa kun laskuvirheeni ansiosta onnistuin sekottamaan koko kalenterini. 

Viime viikonloppuna sain mukavan vieraankin!  Pikku-Oona käväisi näytillä ja hyvinpä tuo näytti vielä muistavan vanhan kotinsa :-).  Käytiin myös studiolla ottamassa muutama lapsuuskuva talteen. 

Ensin "virallinen tönötys" 

Nyt viimeistään varmaan Tiinakin huomaat, että on korkea aika ruveta opettamaan sille jotain!  Tukittu... Älkää vaan hyvät ihmiset ottako mua tosissanne :-) - niinhän tuo esiintyi kuin vanha tekijä Cool ja jaksoi poseerata vielä muutenkin... ihan selvästi HUIPPUMALLIAINESTA! 

Kuvaajan toheloinnistakin Oonalla oli mielipide...