Kävimme Andyn (FIN MVA Pihlspetsens Andy Pandy) ja tyttärensä  Kaisan (Jaxonville Kappas Vaan)kanssa pikku Ruotsin turneella. Tavoitteena oli saada Andylle S MVA-titteli. Lauantaina Andy esiintyi Norrköpingin Inttinäyttelyssä avoimessa luokassa ja tuloksena oli Avo 1/1 SA PU1 Sert Cacib S MVA VSP. Tuomarina toimi Tina Permo Ruotsista. Tavoite tuli siis täyteen heti ensimmäisenä päivänä  ja Andy sai Ruotsin Muotovaliotittelin kolmivuotis-syntymäpäivälahjakseen! :-). Koiria rodun kotikonnuilla pidetyssä näyttelyssä oli mukana 35 kappaletta ja ROP-tittelin voitti iki-ihana Skogsbygdens Flora Tip Top, joka oli myös RYP-1!, joten huonommalleen Andy ei hävinnyt ROPPIkisassa.

Seuraavana päivänä oli vuorossa uusi inttinäyttely Nyköpingissä ja tällä kertaa myös Kaisa oli ilmoitettu mukaan harjoittelemaan näyttelyssäkäymistä :-). Andy siirtyi nyt valioluokkaan ja tuloksena oli VAL1/1 SA PU1 Cacib VSP.  Kaisa esiintyi nuorten luokassa, jossa olikin runsaasti narttuja, 8 kpl. Kaisa voitti nuoret nartut ja sai SA:n. Seuraavaksi vuorossa oli PN-kehä, jossa oli mukana 10 koiraa, näistä 4 valiota. Yllätys, yllätys! Kaisa voitti PN-kisankin (mulla meinas kyllä henki loppua kun tuomari juoksutti isoa kehää ympäri ainakin viisi kierrosta hurjassa helteessä!). Eli tästä oli tuloksena PN1 Sert Cacib. Kaisa seurasi näin komeasti äitinsä Kans Fin S Est Mva Stenrikas Busiga Bessien tassunjälkiä ensiesiintymisellään Ruotsissa!

Roppikehään astelin sitten kahden koiran kanssa :-). Onneksi kehän laidalta löytyi ystävällinen Ruotsalainen kilpakumppani, joka tarjoutui esittämään toista koiraa ROPPI-kehässä. Annoin hänelle Andyn esitettäväksi ja yhden kierroksen jälkeen tuomarina toiminut Zidy Munsterhjelm-Ehnberg ojensi ROP-ruusukkeen KAISALLE ja VSP-ruusukkeen Andylle!  Iltapäivällä kävimme vielä Kaisan kanssa Blå Gul -kehässä, jossa Kaisa sijoittui toiseksi! Tuomarina tässä kehässä oli Nina Karlsdotter.  Ryhmäkehässä oli Australialainen Steven Seymour, joka ei göötistä perustanut ja saimme poistua kehästä ilman sen suurempia menestyksiä :-). Että tämmönen rodun kotimaan näyttelyreissu tällä kertaa :-).

160216.jpg

Tässä iskä-Andy  Kaisan  kanssa kotiuduttuamme. Muutama pikku ruusuke tarttui matkaan :-). Kuvan otti Salla Klossner, minun osuuteni tässä oli vain rekvisiitan järjestely ja koirien seisottaminen.

Samalla reissulla kävimme myös eteläisessä Ruotsissa  valkkaamassa vahvistusta Jaxonvillen narttukantaan...

160381.jpg

Kuvassa katsojaa lähempänä oleva nuori neiti (5 vkoa nyt) muuttaa Suomeen syyskuun puolenvälin kieppeillä :-).

Suurkiitokset myös Sallalle kotiin jääneiden koirien hoitamisesta sekä Janinalle korvaamattomasta avusta matkalla ja näyttelyissä!  Ilman apuanne tämä ei olisi ollut mahdollista.