L-pennut ovat jo päässeet kunnioitettavaan 14 viikon ikään! Tänään kaikki kokoontuivat taas tänne vanhoille kotikonnuilleen tapaamaan sisaruksia ja näyttäytymään itse. Ohjelmaan kuului leikkimistä, Liisan suorittama uintiesitys, näyttelyharjoittelua ja agilityn alkeisiin tutustumista.  Kiitos kaikille kun viitsitte ajaa tänne asti ja erityisesti Riitalle ja Matille agilityosuuden opastuksesta! Hienosti ovat kaikki Bessin ja Amorin lapset kasvaneet ja erityisen mukavaa oli nähdä, että kaikki olivat reippaita ja rohkeita pikku gööttejä jotka eivät pienestä hätkähtäneet.

197733.jpg 

Tässä koko joukko koolla. Kuvassa vasemmalta Lordi Laulumies ("Luru"), Leevi Pippuri ("Veeti"), Lars Linssilude ("Heavy"), Lea Lappuliisa ("Liisa"), Leo Lottovoitto ("Elmo") sekä Leora Leimahdus ("Justi") perheineen.

Ja tässä sitten jokaisesta sisaruksesta yksittäiskuva. Pennut eivät ole varsinaisesti parhaassa mahdollisessa kehitysvaiheessaan juuri nyt, mutta tältä ne näyttävät tänään:

197751.jpg

Lars Linssilude

197753.jpg

Lea Lappuliisa

197755.jpg

leevi Pippuri

197756.jpg

Leo Lottovoitto

197757.jpg

Leora Leimahdus

197758.jpg

Lordi Laulumies

Ilokseni saatoin myös todeta, että kaikilla pojilla oli molemmat kivekset laskeutuneena kivespusseihin. Toivottavasti ne nyt sitten myös pysyvät siellä :-).

Lisää kuvia tulee kunhan saan ne pienennettyä.