Emman on aina ollut vähän vaikea sopeutua elämään isossa laumassa ja nyt viime aikoina tilanne Bessin ja Emman välillä on kiristinyt huomattavasti. Syynä ovat olleet kiimat ja ehkä myös osaltaan se, kun Andy muutti tänne kokonaan joulukuun alkupäivinä. Tilanne kärjistyi jostakin syystä ja Hedda-raukka joutui kärsijäksi (niin, se oli Emma, joka puri Heddaa). En ollut silloin paikalla, joten en voi mennä syyttämään ketään mutta se on selvä, että Emmaa ei enää voi pitää yhdessä muiden narttujen kanssa. Eikä sekään ole sille mukavaa, että se on aina erikseen sisällä ja pihalla kuuntelemassa kun muut leikkivät ja touhuavat.

Tästä syystä ajattelin, että paras ratkaisu Emman kannalta olisi, jos se pääsisi ainoaksi koiraksi johonkin aktiiviseen kotiin ja nyt sellainen mahdollisuus on tarjoutunut!  Emma lähti eilen koeajalle uuden perheen luokse. Siellä on kaksi nuorta neitiä, jotka ovat innostuneita touhuamaan Emman kanssa kaikenlaista mukavaa, sehän on jo täällä Elisan ja Janinan kanssa ollut agilityssä, tokossa ja junnuleireillä yms.

415661.jpg

Tässä Emma lähtötunnelmissa uuden perheensä kanssa. Emman lähtö ei ollut vaikeaa kenellekään muulle kuin minulle. Emma suhtautui innostuneesti uuteen autoon menoon eikä edes sitä varten hankittu upouusi koirien turvavyö-valjassysteemi tuntunut yhtään häiritsevän.  Matka oli mennyt hyvin ja uuteen kotiin  tutustuttu innolla. Lenkillä Emma oli kovasti pitänyt huolta, että kaikki säilyvät samassa porukassa :-).

Nyt Emma on neljän viikon koeajalla uudessa perheessä ja tytöt ovat luvanneet tehdä Emmalle blogin, josta pääsen seuraamaan sen elämää uusissa kuvioissa. Alku ainakin näyttää lupaavalta ja koiran kannalta tämä olisi varmasti paras mahdollinen ratkaisu.