Sunnuntaina aamulla pakkasimme Bessin ja Millan autoon ja lähdimme ajamaan Millan toistaiseksi pisintä automatkaa. Ensiksi suuntasimme Paraisten näyttelyyn katsastamaan Justin esiintymistä ensimmäisessä kotimaisessa ulkonäyttelyssään :-). Hyvin tyttö esiintyi, mutta tuomari ei heltynyt jakamaan ERI:ä. Arvostelu oli kuitenkin hyvä. Kehän jälkeen kävimme pikaisesti nappaamassa Justista kuvan kehän laidalla.

620202.jpg

Tässä siis Jaxonville Leora Leimahdus "Justi" 11 kk

Paraisilta jatkoimme matkaa kohti Veikkolaa, joka on Millan matkan välietappi. Tämä onkin mukava paikka, sillä Millalla on täällä neljä melkein saman ikäistä kaveria! Milla sopeutui välittömästi joukkoon hurjaan :-).

620231.jpg

Milla sulautui joukkoon tosi hyvin :-) - tässä kuvassa ylärivissä vasemmalla

620225.jpg

Olipa siellä eräs erittäin komea nuorimieskin... ettei vaan Millakin pikkuisen ihastuisi tähän kaveriin... minä ainakin ihastuin :-)

620226.jpg

Uudenlaisia lelujakin siellä oli

620232.jpg

ja kaikenlaista mielenkiintoista tongittavaa... ja Millahan tonki! Tiistaina aamulla aikaisin Millan matka jatkuu lentäen - taas uusi ja jännittävä kokemus. Onneksi lento on lyhyt ja tapahtuu matkustamossa.

620228.jpg

Hei hei pikku-Milla, olehan kiltisti siellä... minulla on jo nyt kova ikävä Sinua, mutta tapaammehan taas kesällä! Siihen asti toivon näkeväni sinusta paljon kuvia ja kertomuksia elämäsi vaiheista uudessa kotimaassasi blogissa, jonka uusi emäntäsi on luvannut heti Sinulle tehdä!