Kappas Vaan! Myös Kaisa on nyt valmis anomaan inttivalion arvoa :-). 

Leif Herman Willberg arvosteli kaisan Val 1/1 sa pn1 Sert -> Latvian muotovalio, Cacib -> Kans Mva BalticWinner-07.  Tässä Kaisasta nyt ensi hätään Petra Korpelan erkkarin kehässä ottama kuva. 816979.jpg

Kaisan arvostelu kuului seuraavasti:

"Excellent type, very well balanced. Excellent size and proportiones. Very nice head. Could use ears better. Slightly light eyes. Excellent neck and topline. Excellent balanced angulation, slightly short upper arm. Sufficient bone for size. Exellent feet, coat and colour. Excellent mover from all angles."

1051878.jpg

Ja tässä tämä tuore Latvian Muotovalio ja Baltian Voittaja-07 sekä Inttiin vaadittavat Cacibit kasaan saanut Kaisa Kaunokainen näyttelyn jälkeisissä tunnelmissa :-). Vatsa killillään on hyvä köllötellä ja levätä rankan päivän jälkeen :-).

Mukana oli myös Andy, joka oli Val 1/1 sa pu3 va-ca ja lämmintä kättä. Jouduin repäisemään Andyn suoraan häkistä kehään enkä saanut siihen oikein kunnolla kontaktia :-(, Andyn arvostelu on seuraava:

"Excellent type and size. Very nice head and expression. Could use ears better. Excellent nect and topline. Balanced angulation. Sufficient bone for size. Little flat feet. Excellent mover. Good coat and colour. Excellent showmanship."

 mutta ei se mitään haittaa, sillä

Junioriluokassa esiintyi elämänsä toisessa näyttelyssä nuoriherra Jaxonville Lars Linssilude (Heavy), jonka "saalis" oli seuraavanlainen:

jun 1/1 sa pu1 jun-Sert Baltian JunioriVoittaja-07 ROP RYP-5 . Heavy sai ensin myös Baltian Voittajatittelin, koska kerran oli ROP, mutta se tultiin sitten myöhemmin hakemaan pois kun juniori ei voi kuulema saada sitä titteliä? Kehässä sählättiin oikein urakalla...

Heavystä otettiin näyttelypaikalla Voittajakuva, tällainen siitä tuli. Ryhmästä Milla otti kuvia, niitä myös alempana.

1054945.jpg

Heavyn arvostelu kuuluu seuraavasti:

"Excellent type, size and proportiones. Excellent developed junior. Lovely head and ears. Prefer darker eyes. Balanced angulation, bone and feet. Excellent coat and colour. Excellent mover from all angels."

Ryhmäkehä oli suuri, mukana olivat varmaan lähes kaikki vitosryhmän koirat! Pääsimme kehään klo 18 ja aamulla olimme paikalla jo klo 08, joten pitkä päivä oli Heavyllä takana! Kokoontumiskehässä Heavy alkoi etsiä Raulia, enkä saanut siihen sen jälkeen ihan täydellistä kontaktia, vaan se yritti etsiä isäntää joka välistä. Ryhmäkehän arvosteli sama tuomari, joka arvosteli rotukehässäkin, joten ilmeisesti hän piti Heavystä kovasti, koska otti sen kuitenkin sijoitettujen joukkoon vaikkei esiintyminen ollutkaan aivan sitä, mitä ryhmissä kuuluisi olla. No, juniorin toinen näyttely ja ainoa näyttelytreenaus viime kesältä, jolloin Heavy oli minun luonani "koulussa" pari viikkoa - täytyy olla enemmän kuin tyytyväinen!

Alla Milla Saaren ottamia kuvia parikilpailun ryhmäkehästä sekä vitosryhmän palkintopallilta. Olipa onnistunut saamaan minusta oikein tosi hienon ilmeen tuolta kehän laidalta... Suurkiitokset Milla kuitenkin kuvista, ei näitä muistoja joka näyttelystä tule  - toivottavasti voin joskus kuvata takaisin! Kuten näkyy, Milla oli varautunut asianmukaisesti kuohuviinipullolla ja minä sitten nautin sen :-) - ei vaan - porukalla maisteltiin... ihan pikkuisen... ja jos Milla mielesi tekee kommentoida jotakin tuohon kuohuviinin nauttimiseen liittyen niin minäpä kirjoitan sitten siitä illan jatkojutusta... että siihen malliin niitä kommentteja :-).

1056961.jpg

1056964.jpg

1056966.jpg

1056970.jpg

1056972.jpg