Eilen kävivät Maija ja Karkki testaamassa paimennustaipumuksia. Maijalla todettiin olevan erittäin hyvät taipumukset ja Karkilla hyvät taipumukset. Viereisestä linkistä pääsette Karkin ja Maijan omille sivuille, siellä on Tuija selostanut asiaa vähän enemmänkin.

Hämeenlinnassa tänään arvosteli göötit Göran Bodegård Ruotsista. Olin ilmoittanut sinne Andyn, Kaisan ja Heddan ja lisäksi tulossa olivat Simo, Heavy, Matti ja Kumma.  Valitettavasti kesäflunssa iski oikein kunnolla eikä minusta ollut nyt matkaan lähtijäksi. Molemmat tytöt olivat myös tiputtaneet karvansa niin totaalisesti, että ne olisivat jääneet kotiin vaikka minä olisinkin lähtenyt.

Mikko lupasi ystävällisesti ottaa Andyn matkaansa ja Salla ja Sari auttoivat Heavyn ja Andyn esittämisessä. Suurkiitokset teille molemmille!

Andy sai ERI:n ja sijoittui kolmanneksi valioluokassa. Se sai kuitenkin todella mainion ja hauskasti poikkeavan arvostelun:
"Bra storlek, något lågt markavstånd. Bra huvud men rätt stora något ljusa ögon. Kort överarm. Effektivt men ngt kort steg. Fina vinklar bak. En hund med klassiskt utseende men en del små fel. Ser ut som ett gammalt fint fotografi."

Heavy sai avoimessa luokassa ERI:n ja voitti luokkansa (oli siinä ainoa). Pu kehässä ei sijoittunut.

Simo sai veteraaneissa EH:n, oli tuomarin mielestä kuulema vähän turhan kookas.

Kumma sai niinikään ERI:n valioluokassa ja sijoittui siinä kolmanneksi.

Matti esiintyi Mikon viemänä nuorten luokassa saaden ERI:n ja voittaen luokkansa (5 osallistujaa). PU-kehässä matti voitti niinikään saaden toisen Sertinsä ja ensimmäisen Cacibinsa! Loppukahinoissa Matti sijoittui VSP:ksi kokeneen kehäkonkari Geeban viedessä ROP:n.

Matin arvostelu kuului lyhykäisyydessään näin:
"Mycket tilltalande helhet med mycket vackert huvud. Fin hals och överlinje. Välkonstruerad front och bakställ. En riktigt bra hund."
1484709.jpg

Hyvä Matti ja Mikko!